6. Kwaliteit en duurzaamheid

U kent ze wel, de vergeelde, verkleurde en vervuilde lichtkoepels die vele daken (ont)sieren. De LightCatcher daarentegen is zelfreinigend, en de bewegende onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit.

De LightCatcher-buitenkoepel is van hoogwaardig polycarbonaat, beschermd tegen vergeling en vervuiling. Dankzij zijn bolle vorm, blijven vuiltjes niet liggen. Een regenbui houdt de LightCatcher quasi vanzelf proper.

Zijn design zorgt er eveneens voor dat de LightCatcher akoestisch isoleert: u hoort geen vervelend getik van regendruppels.

De LightCatcher komt met alle nodige certificaten en werd na onafhankelijk onderzoek bekroond als ‘Best Beschikbare Technologie’: dat geeft u de garantie van meest efficiënt daglichtsysteem op de Europese markt.

De LightCatcher is zelflerend en zelfregulerend. Eens geplaatst, hoeft hij nooit meer open. Het onderhoud is beperkt tot een jaarlijkse dakinspectie (nakijken voor aangroeiend mos). Optioneel is een opvolgingscontract mogelijk waarbij – draadloos en in real time – de performantie van de technologie gemonitord wordt

De LightCatcher komt met tien jaar beperkte productgarantie (tien jaar voor koepel, drie jaar voor besturingssysteem).