Premier Di Rupo bezoekt EcoNation… en valt LightCatcher aan

Terug naar overzicht

EcoNation viel deze maand twee keer in de prijzen, zowel in Singapore (waar de LightCatcher de Green Label-onderscheiding kreeg) als in onze thuisstad Gent, waar we werden uitgeroepen tot ‘Dé Innovatieve Onderneming van Gent’.

Die awards vielen ook de Belgische regering op, en daarom kwam premier Elio Di Rupo, tijdens zijn eerste bezoek aan Vlaanderen, vanmiddag op bedrijfsbezoek bij EcoNation, in onze burelen in Gentbrugge.

De premier kreeg er o.a. een rondleiding in ons lichtlabo, waar de onafhankelijke onderzoeksinstelling VITO sinds vorige zomer nonstop de performantie en de prestaties van de LightCatcher aan uitgebreide testprocedures onderwerpt. Hij toonde zijn waardering voor de LightCatcher die 100% van Belgische makelij is, en hij testte maar wat graag met eigen ogen en handen de slagvastheid en inbraakveiligheid van onze LightCatcher.

Op de foto hiernaast ziet u hoe premier Di Rupo met een hamer en sterke biceps te keer gaat op onze LightCatcher, maar de koepel niet stuk krijgt.

 

 

Meer foto’s hieronder

 

 

 

 

 

 

 

 

Elio Di Rupo bij EcoNation (Gent)

Terug naar overzicht

Comments are closed.