Uw project in 4 stappen

1.    De voorbereiding: een degelijke lichtstudie
(gratis voor u, belangrijk voor ons)

Een vertegenwoordiger van EcoNation komt bij u langs en voert een officiële lichtstudie uit. Dit gebeurt gratis. Er staat voor u belangrijke informatie in: u krijgt een precies beeld over uw lichtverbruik en hoeveel energie dat u kost. Maar ook voor ons is deze studie belangrijk. Het is de basis voor het verdere verloop van het project. Hier onderzoeken we het rendement van een LightCatcher-investering, en bekijken we ook de praktische aanpak. Hoe en waar worden de LightCatchers best geplaatst? Heeft u speciale verzoeken? Vereist het dak (hellingsgraad?) of het plafond (obstakels?) of de functie van het gebouw (dampen of gassen?) of de vloerindeling (smalle gangpaden, kleine ruimtes, etc.) eventueel aangepast materiaal, aangepaste schachthoogtes, andere lenzen of een atypische indeling? Al deze zaken worden door onze mensen voor u nagegaan.

2.    De beslissing: opgelet voor copycats

De LightCatcher haalt verbluffend resultaat en dat nodigt uit tot kopieergedrag. Niet zo eenvoudig, want onze technologie valt onder bescherming van meerdere patenten, maar het gebeurt. Haal u geen problemen op de hals. Weet waarvoor u kiest en vraag altijd naar de technische kenmerken van de kopieerders. Bestaat de buitenkoepel uit slagvast polycarbonaat, of is een goedkopere PMMA-variant gebruikt? Hoeveel vermogen heeft het geïntegreerde zonnepaneeltje? Wordt de spiegel aangestuurd door een robuuste DC-motor, of gaat het om een eenvoudige stappenmotor? Hoeveel jaar garantie krijgt u op de goede werking, en welke zijn de garantievoorwaarden? En ook: voldoet de kopie wel aan alle voorwaarden om in aanmerking te komen voor subsidies?
De LightCatcher is het enige systeem dat onderworpen werd aan onafhankelijk onderzoek dat leidde tot de erkenning van ‘Best Beschikbare Technologie’. Tot op vandaag voldoet geen enkel ander systeem aan alle vereisten voor deze garantie.

3.    De bestelling: correcte maatvoering (en subsidies!)

De lichtschacht van een LightCatcher heeft een standaardlengte van 54cm. Maar misschien wil u in laatste instantie een verlaagd plafond en moet de schacht dus een grotere afstand overbruggen. Of u heeft obstakels vlak onder het plafond hangen en dus moet de schacht ingekort worden, met onderaan een vlakke lens in plaats van piramidelens. Kan allemaal, maar het moet vooraf duidelijk aangegeven worden, zodat we straks geen verrassingen krijgen.
Opgelet trouwens: in de meeste landen dient een subsidie-aanvraag vooraf te gaan aan een LightCatcher-bestelling. Informeer u bij onze specialisten. Die begeleiden u met plezier tijdens uw subsidieaanvraag. Wij bezorgen u alle nodige documenten. U heeft er verder geen omzien naar . Maar onthoud: meestal moet u éérst de subsidieaanvraag indienen bij uw overheid, en pas daarna bestellen.

4.    De uitvoering: perfecte installatie

Vervolgens wordt de LightCatcher best door vakmensen geïnstalleerd, zodat u een dag na installatie niet te maken krijgt met lekken of vastlopende spiegels. Doe beroep op een door EcoNation erkende installateur zodat u ten volle kunt genieten van uw LightCatcher-rendement en onze garanties.