De LightCatcher en uw infrastructuur

Econation Infrastructuur

De LightCatcher is geschikt voor industriële en publieke gebouwen.

Gepast voor platte daken, maar ook voor hellende daken: dan wordt de opstand (dat is de dragende structuur die op het dak geplaatst wordt en de LightCatcher in uw dak integreert) aangepast zodat de technologie netjes vlak geplaatst kan worden.

De LightCatcher past zowel in nieuwbouw als in bestaande gebouwen. Bij nieuwbouw kunnen we reeds in de ontwerpfase rekening houden met een optimale plaatsing. Bij bestaande gebouwen gaan we uit van de bestaande opdeling van uw infrastructuur, inclusief eventuele obstakels of belemmeringen (bijvoorbeeld luchtslangen, hoge rekken of andere obstakels ter hoogte van het plafond).

De LightCatcher-lichtschacht kan diep doorhangen om bijvoorbeeld perfect aan te sluiten op uw verlaagd plafond, maar kan ook perfect op plafondhoogte geïntegreerd worden. De schachtlengte wordt bepaald in overleg met u.

Plat of hellend dak, nieuwbouw of niet: de LightCatcher past zich makkelijk aan. De enige vereiste is een vrije dakopening van 1,30m op 1,30m. Dat is nodig om de lichtschacht door het dak te krijgen.