top of page

Onze aanpak

Vooraf

Bij interesse in de LightCatcher creëren de lichtingenieurs een volledig op maat gemaakt lichtplan volgens de wensen van de klant maar ook volgens de functie van het gebouw.

De klant bezorgt de nodige plannen aan EcoNation.  Zo kan EcoNation u een realistisch beeld geven over wat u kan verwachten.  Verder wordt ook de praktische kant bekeken zoals de dakopbouw, hellingsgraad van het dak, obstakels, inrichting van het gebouw, etc. 
Indien de standaard LightCatcher niet toepasbaar is, zal EcoNation dit op maat tekenen voor uw project.

Onze daglichtexperts stellen hun expertise graag ter beschikking aan architecten en studiebureaus. We kunnen de daglichtsimulaties opstellen die dienen als bewijslast bij duurzame beoordelingsmethoden zoals bijv. BREEAM en LEED.

Tijdens

EcoNation biedt ondersteuning ter plaatse. Wij staan in voor de coördinatie en projectopvolging gedurende het project. We maken de nodige documenten op in verband met veiligheid en zijn ook steeds bereid om deel te nemen aan werfvergaderingen. 

De dakwerken gebeuren bij voorkeur door de 'huisdakdekker'. Heeft of kent u zelf geen dakdekker? Dan spreekt EcoNation hun dakdekkers-netwerk aan. 

EcoNation kan zowel de supervisie als de uitvoering van de assemblage van de LightCatcher-technologie op zich nemen. Dit houdt in: plaatsing van de lichtkoker, lenzen, technologie, activatie van het systeem en het waterdicht afsluiten van de koepel.

Na

Eenmaal de LightCatcher geïnstalleerd is, doet deze gewoon zijn werk.

EcoNation biedt ook afterservice aan. Voor bedrijven bieden wij onderhoudscontracten aan waarbij periodiek alle LightCatchers geïnspecteerd worden. Zo kan u steeds blijven genieten van aangenaam daglicht in uw ruimte.

bottom of page