Is de LightCatcher een oplossing voor mij als infrastructuurbeheerder?

Interactie met uw kunstlicht

Het is niet omdat er koepels op uw dak staan, dat u bespaart. De LightCatcher integreert unieke technologie die rechtstreeks vanuit onze koepels uw lampen kan aansturen. Zo branden uw lampen voortaan enkel nog wanneer er onvoldoende daglichttoevoer is. Onze technologie is flexibel en universeel. Het stuurt de lampen direct aan of kan signalen doorgeven aan uw Building Management System, al dan niet in combinatie met bewegingssensoren.

Onderhoud

De LightCatcher is dankzij zijn specifiek design zelfreinigend. De bolvormige buitenkoepel zorgt ervoor dat vuil niet blijft kleven: bij de minste regenbui wordt vuil weggespoeld.

Monitoring

De spiegeltechnologie is zelflerend en zelfonderhoudend. Wil u de prestaties, performantie en energieopbrengst van nabij opvolgen? De LightCatcher-technologie laat permanente monitoring toe. U kunt elke beweging en de lichtopbrengst opvolgen van achter uw computer of op uw smartphone.
Klik hier voor meer info.

Oude lichtstraten vervangen

Uw huidige lichtstraten laten te veel warmte door. In de zomer dient u ze af te dekken omdat het anders te heet wordt op de vloer. U denkt eraan uw dak helemaal dicht te maken. Of uw huidige lichtstraten door andere exemplaren te vervangen. Dan is de LightCatcher wellicht een oplossing voor u. De LightCatcher geeft veel licht via compacte dakopeningen. Dat betekent dat we niet de volledige oppervlakte van uw huidige lichtstraten nodig hebben bij vervanging, maar slechts een fractie ervan. De rest van uw dak wordt dichtgemaakt. Daarvoor werken we samen met gespecialiseerde dakspecialisten zoals Atab en Prodek.

U wint drie keer: uw gebouw is beter geïsoleerd, u krijgt meer daglicht binnen zonder warmte en u beschikt over meer ruimte op uw dak voor andere functionaliteiten.